Kollektivreisende

Entur lanserer nasjonal reiseplanlegger, en løsning for planlegging av alle kollektivreiser i hele Norge, har jernbanens kundesenter og salgspersonellet på togstasjonene.

Nasjonal Reiseplanlegger

Fra høsten 2017 kan alle som reiser i Norge finne alt kollektivtilbud for landet i en og samme en app/webside. Der kan man enkelt legge inn hvor man vil reise fra og til, og få opp reiseforslag som omfatter alle kollektivtilbud som finnes.

Nasjonal reiseplanlegger er oppdatert med sanntidsinformasjon, og foreslår alternativ transport dersom det oppstår forsinkelser/kanselleringer.

I starten vil det være mulig å kjøpe billetter til togtilbudet i Norge samt noe regionalt i Oslo/Akershus. Entur vil sammen med kollektivtrafikkselskapene i Norge jobbe for at det gradvis vil være mulig å kjøpe billett for flere og flere reiser, også i resten av landet.

De som reiser skal kunne stole på at Nasjonal Reiseplanlegger:

  • Dekker alt rutetilbud for kollektivtrafikk i hele Norge (fly ikke inkludert)
  • Er oppdatert med siste tilgjengelige informasjon, inkludert sanntidsdata
  • Er uavhengig og konkurransenøytral, slik at ingen tilbud er fremhevet på bekostning av andre.

Nasjonal Reiseplanlegger dekker det kollektivtrafikktilbudet som er underlagt kunngjøringsplikten.

 

Jernbanens kundesenter

Entur driver jernbanens kundesenter på Lillehammer og i Trondheim. Her sitter mer enn 90 medarbeidere klare for å motta og besvare henvendelser knyttet til togtilbudet på telefon, epost og sosiale medier. Vårt mål er å tilby de reisende kundeservice i elitedivisjon godt støttet av nye digitale løsninger. Dette for at reisen skal bli så enkel og bekymringsfri som overhodet mulig for de reisende. Per år mottar vi mer enn 500.000 henvendelser til jernbanens kundesenter.

 

Kjøpe billetter på togstasjonene

Det er Entur sine ansatte du møter på de togstasjonene som har betjent service. Dette er per i dag på Oslo S, Bergen, Trondheim, Stavanger og Oslo Lufthavn. I tillegg har vi rundt 200 billettautomater på jernbanestasjoner i hele landet.

Vi er der for å gi de reisende hjelp, støtte med reiseplanlegging eller andre behov knyttet til reisen samt salg av togbilletter for hele Norge. På stasjonene kan de reisende også kjøpe billetter til togtilbud utenlands.