Karriere

Entur er et ledende offentlig teknologi- og serviceselskap. Innovasjon og nytenkning setter din kompetanse på prøve og gir spennende muligheter.

Med en fartstid på litt over ett år, er Enturs oppdrag allerede solid forankret politisk, og ambisjonene høye.

Entur skal samle kollektiv-Norge, og gjøre kollektiv transport til det naturlige førstevalget.

Vi utfordrer med dette satte strukturer i det norske samfunnet, slik at bilen kan parkeres hjemme.

Fremtidens forflytning er kollektiv, og det brenner Entur for.

Vi jobber for førsteklasses reiseinformasjon, enkelt billettkjøp og fremragende service slik at de reisende får en bekymringsfri tur.

 

Entur er allsidig og vi søker stadig folk til alle deler av organisasjonen.

 

På stasjonene og på kundesenteret leter vi etter deg som vet hva som skal til for å yte reisende den aller beste service. Kompetente ledere med blikk for deg og dine kollegers beste egenskaper gir en arbeidshverdag fylt av mestringsglede og samhold.

 

Vi har hovedkontor i attraktive lokaler i Oslo sentrum. Der sitter dedikerte medarbeidere og innleide konsulenter som danner spydspissen for morgendagens reisedata. Vi søker deg som har bunnsolid digital kompetanse og som ønsker å bidra i et innovativt tech-miljø med høyt tempo. Til gjengjeld får du de trygge rammene som kun et statlig selskap kan tilby.

 

Vi ser også etter deg med hode for strategier og forretningsregler, som kan fungere som kompetansepartner for offentlige myndigheter.

Vår policy er å alltid lyse ut våre stillinger.

Ledige stillinger

Det er for tiden ingen utlyste stillinger.