Utviklerportal

Her vil du finne oversikt over alle datasett og APIer tilgjengelig for rute- og sanntidsdata for kollektivtransport i Norge.

 

Spørsmål kan rettes til kollektivdata@entur.org.

 • Rute- og stoppestedsdata

  Entur tilbyr filer med rute- og stoppestedsdata. De er tilgjengelige som komplette nasjonale sett eller delt opp per leverandør.

  Les mer om dette

 • Sanntidsdata

  Entur tilbyr en harmonisert sanntidsstrøm for de kilder som har dette idag.

  Les mer om dette

 • APIer

  Entur tilbyr API for adresse-, stoppested- og rutesøk, inkludert sanntid og avviksmeldinger.

  Les mer om dette

 • Widget

  Entur tilbyr en widget for reisesøk som kan implementeres på din nettside ved bruk av iframe. Utseendet på søkeboksen kan enkelt justeres så det er i tråd med profilering på nettsiden boksen skal ligge.

  Les mer om dette

 • SDK

  Entur tilbyr SDK for tjenester innenfor reiseplanlegging, foreløpig for reisesøk, stoppestedstavler og autosuggest/geokoder. SDK er et bibliotek for utviklere som minimerer kompleksisteten ved å bruke API-er for å utvikle tjenester og gjør at man raskere kan komme i gang og tilby tjenester.

  Les mer om dette

 • Tavla

  Tavla er en sanntidsoversikt over kollektivtrafikken i nærheten av deg. Tjenesten har et enkelt grensesnitt og man trenger ikke å kunne kode for å ta den i bruk. Fra menyen justerer du enkelt hva som skal vises og hvor stort område det skal søkes etter alternativer fra.

  Prøv Tavla

Registrering og lisenser

Vi ønsker at du som bruker av våre data registrer deg. Entur AS vil ha en god dialog med brukerne og vi vil sende ut informasjon på epost til registrerte brukere.

Ved å bruke våre data godtar du bruk av NLOD-lisens og at det henvises til Entur som kilde.

Velg ditt abonnement
Nyhetsbrev
SDK
Widget
Åpne data API
Åpne data Rådata
Åpne data Sanntid
Navn
Etternavn
E-post
Firma

Vår policy for e-postadresser