Kollektivreisende

Hele Norges
reiseplanlegger

Entur-appen gjør planlegging av kollektivreiser enkelt. Last den ned fra AppStore og Google Play i dag, eller prøv reiseplanleggeren på nett:

En enklere kollektiv-hverdag

I Norge har vi et godt kollektivtilbud, med tusenvis av daglige avganger fra mer enn 60 000 stoppesteder i bygd og by.

Med vår app får du full oversikt, selv når du besøker steder der du ikke er kjent. Appen søker på tvers av alle kollektivselskap og fylkesgrenser. Slik gir vi deg reiseforslag samme hvor langt du skal, eller hvor mange bytter du må gjøre underveis.

I dag kan du kjøpe billetter for reiser med Vy og Ruter. Det er bare starten. Vi jobber for å få til billettsalg for flere selskaper  og vårt mål er at du skal kunne kjøpe alle kollektivbilletter hos oss innen 2020.

Like enkelt med flere togselskaper

Entur driver jernbanens systemer for salg av billetter. Vi har også ansvaret for service og kundeveiledning på landets betjente togstasjoner. Entur driver også jernbanens kundesenter. Vi hjelper deg om du har spørsmål om en togreise, eller ønsker å kjøpe billett:

Kundesenter

Vi svarer på dine henvendelser på telefon og e-post:

(+47) 61 27 90 88
post@entur.org

Åpningstider

Togstasjoner og automater med nytt utseende

I 2018 moderniserte vi billettsalgene på de betjente stasjonene i Bergen, Stavanger, Trondheim og på Oslo lufthavn og Oslo S. Lokalene er tilrettelagt for fremtidens kollektivreisende, og fremstår i Enturs farger. Det samme gjelder de 220 billettautomatene som står rundt om i landet.

 

Reiseplanleggerens byggeklosser

Våre tjenester bygger på den informasjonen som kollektivselskapene sender inn til oss. Selskapene må levere informasjon om sine rutetider 120 dager frem i tid.

Noen selskaper gir oss sanntidsdata også, som gjør at vi kan vise forsinkelser og avvik i reiseplanleggeren. For noen selskaper vises billettpriser og du kan kjøpe billetter til reiser med Vy og Ruter i appen. Vi jobber mot et mål om at du skal kunne kjøpe alle kollektivbilletter gjennom oss innen 2020.

Personvern

Entur driver landets billettsystemer for togreiser og yter kundeservice på vegne av jernbanen. Avhengig av hvordan du kjøper billetten din, kan opplysninger om deg knyttes til kjøpet. Appen vi har utviklet kan også hente inn personopplysninger, men bare om du samtykker til det. Entur er opptatt av å ivareta dine personopplysninger på en sikker måte.

Måten vi behandler dine opplysninger på vil være i tråd med EUs personvernforordning (GDPR) som trer i kraft 25.05.2018.