Nå kommer hele Norges reiseplanlegger!

Nå lanserer vi Entur-appen med landets samlede kollektivtilbud til de reisende!

I samarbeid med Akershus kollektivterminaler, deler vi ut kaffe og svarer på spørsmål fra reisende på Oslo bussterminal. Fra 7. til 9. februar står vi på stand mellom klokken 07.00-09.00 og 14.00-17.00.

På torsdagen får vi dessuten storfint besøk. Klokken halv ni kommer nemlig samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og fylkesordfører Anette Solli for offisielt å lansere Enturs nasjonale reiseplanlegger. Enturs administrerende direktør Johnny Welle vil også si noen ord. Du er hjertelig velkommen til vår stand.

Entur gir deg oversikt over alle kollektivreiser i Norge. Om du må reise med buss, båt, tog og fly, syr appen sammen reiseforslag til deg— fra dør til dør, nord til sør. Du får lett oversikt over holdeplasser i nærheten og forsinkelser og avvik i trafikken oppdateres i sanntid.* I dag kan du også kjøpe billetter for reiser med NSB og Ruter. Innen året er omme vil du kunne kjøpe billetter i andre deler av landet også.

Appen, som allerede er mulig å laste ned, er både pålitelig og anvendelig, og vi jobber kontinuerlig for at reiseforslagene og funksjonene i appen skal bli enda bedre. Selv om vi ikke vil avsløre detaljer om den kommende oppdateringen helt ennå, lover vi at den vil inneholde nyttige og spennende nyheter.

Har du spørsmål eller ønsker en demonstrasjon bør du altså besøke vår stand i uke 6.

Du kan også kontakte oss direkte i appen, på epost, eller på Facebook.

 

*Sanntidsinformasjon er tilgjengelig for de selskaper som tilbyr denne tjenesten.